produk

Fibeglass sing Dienggo

katrangan cekak:

1. Serat Kaca Cincang digawe saka kaca E lan kasedhiya kanthi serat rata-rata sing wis ditemtokake antarane 50-210 mikron
2. Iki dirancang khusus kanggo penguatan resin termoset, resin termoplastik lan uga kanggo aplikasi lukisan
3. Produk kasebut bisa dilapisi utawa ora dilapisi kanggo nambah sifat mekanis gabungan, sifat abrasi lan tampilan permukaan.


Detail Produk

Keterangan Produk:
Serat Kaca Mills digawe saka kaca E lan kasedhiya kanthi serat rata-rata sing ditemtokake ing antarane 50-210 mikron, dirancang khusus kanggo penguatan resin termoset, resin termoplastik lan uga kanggo aplikasi lukisan, produk kasebut bisa dilapisi utawa ora -kopi kanggo nambah sifat mekanis komposit, sifat abrasi lan tampilan permukaan.

Fitur Produk:
1. Distribusi dawa serat sempit
2. Kemampuan proses sing apik, dispersi lan tampilan permukaan sing apik
3. Sipat apik banget bagean pungkasan

Identifikasi

Tuladhane

EMG60-W200

Jinis Kaca

E

Serat Kaca Dipotong

MG-200

Dhiameter, Μm

60

Dawa Rata-rata, Μm

50 ~ 70

Agen Ukuran

Silane

gdfhgf

Parameter Teknis

Produk

Diameter filamen

/μm

Rugi Ing Pengapian

/%

Konten Kelembapan

/%

Panjang Rata-rata /μm

Agen Ukuran

EMG60-w200

60 ± 10

≤2

1

60

Dhasar Silane

Panyimpenan
Kajaba kasebut, produk fiberglass kudu disimpen ing wilayah sing garing, adhem lan tahan udan. Disaranake supaya suhu ruangan lan kelembapan kudu dijaga saben 15 ℃ lan 35% -65%.

Kemasan
Produk kasebut bisa dikemas ing kanthong akeh lan tas anyaman plastik komposit;
Contone:
Kantong massal bisa ngemot saben 500kg-1000kg;
Tas anyaman plastik komposit bisa ngemot saben 25kg.
Kantong akeh:

Dawa mm (ing)

1030 (40.5)

Mm jembaré (ing)

1030 (40.5)

Dhuwur mm (ing)

1000 (39.4)

Kantong anyaman plastik komposit:

Dawa mm (ing)

850 (33.5)

Mm jembaré (ing)

500 (19.7)

Dhuwur mm (ing)

120 (4.7)

erw (1)
erw (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori