produk

Roving Panel E-kaca sing Dirakit

katrangan cekak:

1. Kanggo proses cetakan panel terus-terusan dilapisi ukuran ukuran silane kompatibel karo poliester tak jenuh.
2. Ngirim bobot entheng, kekuatan dhuwur lan kekuatan pengaruh dhuwur,
lan dirancang kanggo ngasilake panel lan tikar transparan kanggo panel taring.


Detail Produk

Roving Panel E-kaca sing Dirakit
Assembled Panel Roving dilapisi ukuran ukuran silane sing kompatibel karo UP. Iki bisa udan resin kanthi cepet lan ngasilake dispersi banget sawise dipotong.

Fitur
● Bobot entheng
● kekuatan dhuwur
● resistensi pengaruh sing apik banget
● Ora ana serat putih
● Tembus dhuwur

reytr

Lamaran
Bisa digunakake kanggo nggawe papan lampu ing industri konstruksi & konstruksi.

pan (1)

Dhaptar Produk

Barang

Kapadhetan Linear

Kompatibilitas Resin

Fitur

Pungkasan Gunakake

BHP-01A

2400, 4800

UP

kurang statis, sedheng udan, dispersi sing apik banget

panel tembus lan buram

BHP-02A

2400, 4800

UP

cepet banget udan, transparansi unggul

panel transparansi dhuwur

BHP-03A

2400, 4800

UP

statis rendah, cepet udan, ora ana serat putih

tujuan umum

BHP-04A

2400

UP

sawur sing apik, properti anti-statis sing apik, udan sing apik banget

panel transparan

Identifikasi
Jinis Kaca

E

Ngumpul Roving

R

Diameter Filamen, μm

12, 13

Kapadhetan Linear, tx

2400, 4800

Parameter Teknis

Kapadhetan Linear (%)

Konten Kelembapan (%)

Konten Ukuran (%)

Kaku (mm)

ISO 1889

ISO 3344

ISO 1887

ISO 3375

± 5

≤0.15

0,60 ± 0,15

115 ± 20

Proses Mending Panel terus-terusan
Campuran resin kanthi seragam disimpen ing jumlah kontrol menyang film sing obah kanthi kacepetan sing tetep. Kekandelan resin dikendhaleni piso tarik. Roving fiberglass dicincang lan disebar kanthi seragam ing resin, banjur film ndhuwur digawe dadi struktur sandwich. Majelis udan lumaku liwat oven sing ngobati kanggo nggawe panel komposit.

pan (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita