produk

Fiberglass Woven Roving

katrangan cekak:

1. Kain bididectional digawe kanthi interweaving roving langsung.
2. Kompatibel karo akeh sistem resin, kayata poliester tanpa jenuh, ester vinil, epoksi lan resin fenolik.
3. Digunakake kanthi akeh ing produksi kapal, kapal, pesawat lan komponen otomotif lan liya-liyane.


Detail Produk

Roving Tenun E-Glass minangka kain bidirectional sing digawe nganggo interovasi roving langsung.
Rovings Tenunan E-Glass kompatibel karo akeh sistem resin, kayata poliester tanpa jenuh, ester vinil, epoxy lan resin fenolik.
E-Glass Woven Roving minangka penguatan kinerja tinggi sing digunakake ing proses lay up lan robot kanggo produksi kapal, kapal, pesawat lan komponen otomotif, mebel lan fasilitas olahraga.

Fitur Produk:

1. Roving wadhah lan tenun didadekake siji kanthi podo karo lan rata
cara, nyebabake ketegangan seragam.
2. Serat sing cocog banget, nyebabake dimensi dhuwur
stabilitas lan nggawe penanganan gampang.
3. Kemampuan cetakan sing apik, resin cepet lan lengkap,
asil ing produktivitas dhuwur.
4. Transparansi sing apik lan kekuatan produk komposit sing dhuwur.

tu

tes (2)

Spesifikasi Produk:

Properti

Bobot Area

Konten Kelembapan

Isi Ukuran

Jembar

%)

%)

%)

Mm)

Metode Tes

IS03374

ISO3344

ISO1887

EWR200

± 7,5

≤0.15

0.4-0.8

20-3000

EWR260

EWR300

EWR360

EWR400

EWR500

EWR600

EWR800

Daftar Produk:

Barang

Warp Tex

Tato Tex

Kapadhetan Warp Akhir / cm

Kapadhetan Siklus Pungkasan / cm

Bobot Areal g / m2

Konten sing Bisa Dibakar (%)

WRE100 300 300 23 23 95-105 0.4-0.8
WRE260 600 600 22 22 251-277 0.4-0.8
WRE300 600 600 32 18 296-328 0.4-0.8
WRE360 600 900 32 18 336-372 0.4-0.8
WRE400 600 600 32 38 400-440 0.4-0.8
WRE500 1200 1200 22 20 475-525 0.4-0.8
WRE600 2200 1200 20 16 600-664 0.4-0.8
WRE800 1200 * 2 1200 * 2 20 15 800-880 0.4-0.8

Spesifikasi khusus bisa diproduksi miturut syarat pelanggan.
tes (1)

Kemasan:
Saben roving tenunan tatu ing tabung kertas sing dhiameter ing jero 76mm lan gulung tikar dhiameter 220mm. Gulungan roving tenunan dibungkus nganggo film plastik , banjur dikemas ing kothak karton utawa dibungkus karo kertas kraft. Gulung bisa diselehake kanthi horisontal. Kanggo transportasi, gulungan bisa dimuat menyang kanton kanthi langsung utawa ing palet.

Panyimpenan:
Kajaba wis ditemtokake, kudu disimpen ing wilayah sing garing, adhem lan tahan udan. Disaranake supaya suhu ruangan lan asor kudu dijaga saben-saben 15 ℃ ~ 35 ℃ lan 35% ~ 65%.

Katemtuan Perdagangan
MOQ: 20000kg / 20'FCL
Pangiriman: 20 dina sawise kuitansi deposit
Bayaran: T / T
Packing: 40kgs / roll, 1000kgs / palet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita